Fritt Vilt blir trilogi

Montages kan melde at det straks blir offentlig at Norsk Filminstitutt gir markedsstøtte til Fritt Vilt III. Dermed blir det kanskje nok et filmopptak på Leirvassbu i Lom. For i følge ryktene skal vi i Fritt Vilt III tilbake i tid til perioden før drapene på det nedlagte fjellhotellet, altså en slags Fritt Vilt «The beginning». De to første filmene har vært en enorm publikumssuksess for produksjonsselskapet Fantefilm, og det er nok liten tvil om at en tredje film også vil gjøre suksess i kinosalene. Mikkel Brænne Sandemose debuterer som spillefilmregissør og filmen skal ha premiere 15. oktober 2010. Det har tidligere blitt spekulerert litt her og her om hvordan en eventuell III’er kommer til å bli.

Videre får Knerten 2 og Varg Veum 7 markedsstøtte av NFI.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 9 kommentarer

 1. Morten sier:

  Fritt Vilt III ser jeg faktisk fram til, men hvordan kan de gi Knerten 2 støtte mange måneder før lansering av den første? Og Varg Veum har jeg ikke tid til verken å engasjere meg i eller begynne å se på.

 2. Lars Berget sier:

  Det var ikke akkurat uventet at en Fritt Vilt 3 ville dukke opp på norske kinoer. De to første filmene var udiskutabelt store suksesser. Filmenes ytterligere kvaliteter kan nok diskuteres på et helt annet nivå. Om en film nummer 3 vil treffe like stor tviler jeg på, men at markedsstøtten et for all del helt riktig…

  En ting jeg lurer på er hvorfor man ikke fjerner billettstøtten på slike filmer og heller øremerker denne støtten risiko prosjektene…

 3. F*** kor æ glede mæ!! <3 :D

 4. Dølingen sier:

  KNERTEN 2

  «Vi har fått 8,5 millioner i produksjonsstøtte til «Knerten 2», sier Finn Gjerdrum, produsent av Knerten-filmen som ble delvis spilt inn på Biri. Opptakene starter til høsten. «Vi kommer til å benytte oss av de samme opptaksstedene og skuespillerne som sist, sier Gjerdrum».

  Arbeidstittelen er «Knerten gifter seg» og er basert på bok nummer to og tre i serien. Denne gangen møter Knerten en annen pinne, avslører Gjerdrum.
  Ref: http://www.gd.no/kultur/article4362278.ece

 5. Lars Berget sier:

  Hva skjer om den første filmen flopper?

 6. Ole sier:

  Lars Berget, Hvordan kan Knerten floppe?

 7. Lars Berget sier:

  Selvsagt taler alt til filmens fordel, men det er ikke dermed sagt at ”kjent figur, kjent forfatter” nødvendigvis skaper en film som blir sett av mange. De siste årene har det blitt laget flere barnefilmer som har floppet, ganske enkelt fordi de er for dårlige… I så måte vil neppe Knerten vært et unntak hvis den rett og slett ikke er god nok.

 8. Ole sier:

  Vi får håpe at Knerten består testen. Og at vi får mange koselige stunder på kino med Knerten i mange år fremover.

 9. Lars Berget sier:

  Ja, det er jo skikkelig artig med Olsen Banden JR…

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>