Cameron snakker Avatar og Worthington

Sam Worthington er den største filmstjernen verden ennå ikke vet hvem er. Men snart tar han av. James Cameron vil få æren for å ha oppdaget ham, da han valgte australieren til hovedrollen i sitt (etter alle solemerker) banebrytende 3D-sci-fi-eventyr Avatar. Men innen vi får se den filmen i desember, vil publikum gjøre sitt første bekjentskap med Worthington i Terminator Salvation. Alt dette har ledet til at skuespilleren sist fredag fikk en pris under utdelingen av Australians In Film’s 2009 Breakthrough Awards (!).

Den prisen var det James Cameron som delte ut, og på den røde løperen ble regissøren intervjuet av L.A. Times-bloggen The Dish Rag, som har en to minutters video det er vel verdt å se for alle som gleder seg til Avatar. Ingen konkrete nyheter der, men fint å se Cameron snakke om filmen og Worthington, særlig når man er sultefôret på info om Avatar.