Wolverine lekket på nett

Om én måned, nærmere bestemt på onsdag 29. april, har 20th Century Fox’ store superheltfilm i 2009, X-Men Origins: Wolverine, premiere på kinoer verden over. Gigantkonglomeratet introduserer med denne filmen en fortsettelse av X-Men-serien, og har investert store summer i prosjektet. (Se den storslagne traileren.)

Men i følge Drew McWeeny hos HitFix har nå en utro tjener lekket en nesten ferdig digitalkopi av filmen på nett. Dermed er katta ute av sekken; hele fire uker før premiere. For et enormt studio som Fox er dette naturligvis krise. Et raskt søk på Twitter viser at en rekke fans allerede har fått hendene sine på en kopi, så dette lar seg ikke stoppe – uansett hvor mange advokater studioet har. «[The] toothpaste is out of the tube, gentlemen.  And that sucks.» sier McWeeny.

Tegn på en ny tid? Definitivt.