Ridley Scott vurderer Alien 5

Man kan vel egentlig ikke våge å ta dette som en bekreftelse på noe som helst, men når selveste Fox-sjef Tom Rothman sier filmselskapet er i samtale med Ridley Scott om en femte film i Alien-serien, må det i hvert fall være lov å heve et øyebryn. I et videofilmet intervju på IESB.net, sier Rothman at Scott leker med tanken om en Alien-prequel mens han løper rundt med menn i tights på settet til Robin Hood.

Det har ikke vært manko på regitalent knyttet til Alien-merknavnet opp gjennom tidene, men det er generell konsensus om at verken David Fincher (Alien 3) eller Jean-Pierre Jeunet (Alien Resurrection) helt maktet å tangere Scotts opprinnelige Alien og James Camerons fantastiske oppfølger. Cameron skal ha snust på en femte film for en del år siden, men hoppet av prosjektet da Alien vs. Predator ble annonsert (han lukta vel lunta – de fleste har fortrengt både den og AVPR). Rothman sier i hvert fall at han holder fingrene krysset for en ny Scott-Alien. Han er ikke alene om det.