Nytt Transformers-klipp

WOW! Okei, så er Transformers lite annet enn popkorn, men fy søren – bedre popkorn har jeg vel sjelden smakt! Noen ganger skal film bare være underholdning, og i så måte var forrige utgave noe av det beste jeg har sett. Ja, i sin sjanger fant jeg den helt briljant. Så la meg bare få det unnagjort; jeg ser på Transformers: Revenge of the Fallen som en av årets største filmer. Ikke bare fordi den etter Avatar vel er den største, men også den er blant titlene jeg har desidert mest forventninger til.

Teaser og trailer har vært ute en stund. Men som om ikke disse alene gjorde nok til at vi i Montages gleder oss vilt til 24. juni, slapp like godt regissør Michael Bay i dag en bråte nye klipp på sin blogg. Første delen av klippet er ålreit, men det er den etterfølgende montasjen som gir meg pustebesvær. For første gang får vi et skikkelig inntrykk av alle de nye robotene, samt et par kjappe klipp fra noen av filmens største sekvenser. Gå hit for å se klippene i ultimat kvalitet!