Ny trailer til Simon Killer fra Afterschool-regissør Antonio Campos

Den New York-baserte indie-regissøren Antonio Campos leverte en svært lovende og interessant debut med Afterschool i 2008, og nå er han tilbake med Simon Killer, hvis trailer akkurat er sluppet.

Der Afterschool var et konseptuelt high school-drama med psykologiske thriller-undertoner, og med et slags mysterium i sentrum for plottet, ser Simon Killer i større grad ut til å være et renskåret og mer nærgående individportrett. Filmen foregår i hovedsak i Paris, som den velutdannede, unge amerikaneren Simon (Brady Corbet) har reist til for å ta en pause fra hverdagen etter et forholdsbrudd. Men Simon vikler seg raskt inn i en annen intrige, som denne traileren skildrer med effektive virkemidler.

Basert på denne traileren er det rimelig tydelig at Campos fortsetter inn i den dunkle tematikken han startet utforskningen av med Afterschool. Corbet virker fokusert og som et godt valg til hovedrollen som Simon, og han kanaliserer noe av det samme vi så fra hans foruroligende rolletolkning i Sean Durkins Martha Marcy May Marlene (en film som for øvrig var produsert av Campos). Se traileren til Simon Killer hos Apple, eller nedenfor – hvor vi også har limt inn filmens amerikanske plakat.

«Simon Killer»