Matthew Vaughn + Star Wars = sant?

Forrige uke ble det som kjent annonsert at George Lucas har solgt sitt selskap Lucasfilm til Disney, og at det planlegges en ny Star Wars-trilogi, hvor den første av disse er tiltenkt premiere i 2015.

Umiddelbart begynte fansen å gjøre seg opp meninger om hvilke regissører som vil være egnet til å ta på seg denne prestisjetunge oppgaven (blant annet i dette kommentarfeltet hos oss), og i går begynte ryktene å florere om at Kick-Ass og X-Men: First Class-regissør Matthew Vaughn er en het kandidat. Årsaken til mistankene er at Vaughn nylig trakk seg fra å regissere neste X-Men-film, til fordel for Bryan Singer, samt påstander om at regissøren har vært i dialog med Disney/Lucasfilm.

Selv om dette inntil videre må anses som rene spekulasjoner, er Vaughn på ingen måte et ulogisk forslag. Det er nettstedet Collider som har snappet opp ryktene fra det de mener er en sikker kilde:

Over the past seven years, Collider’s track record has been pretty good.  The reason is, before we run any “scoop,” we always make sure to double source it so we know the information is accurate.  However, the story we are about to run has not been confirmed, and I want to make sure everyone knows this is not 100%.  I only decided to run this because I trust my sources and it’s Star Wars.

Er Matthew Vaughn rett mann til å gjenskape magien fra originaltrilogien vi savnet i Episode I-III? Kom gjerne med dine synspunkter i kommentarfeltet!

Kilde: The Playlist