Første (indirekte) bilder fra Joachim Triers Thelma av Eili Harboe og Kaya Wilkins i sine roller

Mange er svært nysgjerrige på hva Joachim Trier har i ermet med sin neste film Thelma – som spilles inn denne høsten. En liten indikasjon på hvordan de to hovedrollene vil fremstå, finner man… på Instagram.

Skuespillerne har nemlig på bildedelingstjenesten offentliggjort noen øyeblikk fra innspillingen gjennom høsten, og på enkelte av dem kan man spore det som blir et inntrykk av hvordan Eili Harboe vil fremstå i filmen, side om side med Kaya Wilkins, som er castet i den andre hovedrollen. Produsent Thomas Robsahm delte nylig et av disse bildene på Facebook med følgende beskrivelse: «Anja og Thelma. Du kan bli bedre kjent med dem om et år.» Og tar man en titt på Wilkins’ Instagram-profil (der hun bruker sitt artistnavn Okay Kaya), kan man blant annet spotte et glimt av Joachim Trier fra innspillingen og se en video (ikke uten humor) der skuespilleren virker å øve på sitt filmskrik.

Thelma skal inneholde overnaturlige elementer, og blir kanskje like mye en grøsser som et drama (tiden vil vise), så i filmskrik-videoen ligger det kanskje en Blow Out-referanse begravet et sted. Bildene og klippet er limt inn nedenfor. Ingen «offisielle» stills fra filmen er sluppet enn, men premieren på Thelma er fortsatt et helt år unna – så man må høyst sannsynlig smøre seg med tålmodighet.

I alle fall frem til Cannes-festivalen i mai, der vi får håpe at filmen kan få sin premiere.

*

🏊

Et bilde publisert av Eili Harboe (@eilih)

☁️

Et bilde publisert av Eili Harboe (@eilih)

dinner outfit 🍴

Et bilde publisert av Eili Harboe (@eilih)

Et bilde publisert av Kaya (@okay.kaya)

En video publisert av Kaya (@okay.kaya)