TIFF 2016

Filmprat: En samtale med regissør Sonja Heiss og skuespiller Laura Tonke om Lykkelig i 24 timer

Montages er offisiell mediepartner for Tromsø internasjonale filmfestival, og dekker årets utgave av festivalen med artikler, podkaster og videoreportasjer.

*

TIFF 2016: Den tyske regissøren Sonja Heiss besøker filmfestivalen i Tromsø med sin nye film Lykkelig i 24 timer, og sammen med hovedrolleinnehaver Laura Tonke snakker hun om filmen med Montages-redaktør Karsten Meinich.

Dramakomedien Lykkelig i 24 timer («Hedi Schneider steckt fest») handler om den sprudlende småbarnsmoren Hedi som rammes av et uforklarlig angstanfall, og hvordan dette setter hennes i utgangspunktet lykkelige tilværelse ut av spill. Laure Tonke spiller hovedrollen, i det som er regissør Heiss sin andre spillefilm. Filmen er co-produsert med norske Merfilm, og har kinopremiere her til lands 8. april 2016.

I samtalen nedenfor diskuterer Tonke og Heiss blant annet arbeidet med å balansere filmens tone mellom humor og alvor, filmspråklige inspirasjonskilder og opptakene gjort i Norge.

Filmprat/Film Talks er et konsept gjennomført av TIFF og Montages. Videointervjuet er produsert av Montages i samarbeid med festivalen.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>