Fersk trailer til animasjonsoppfølgeren Det regner kjøttboller 2 ute

Med sin humoristiske fremstilling av konsumkritikk var Det regner kjøttboller et friskt pust inn i animasjonsfilmens verden i 2009. Chris Miller og Phil Lord, med Sony Animations i ryggen, beviste at det ikke bare var Pixar som kunne lage velskrevne og underholdende animasjonsfilmer for hele familien. Nå får den populære filmen en oppfølger, som etter den ferske traileren å dømme ser svært lovende ut.

Som i første film handler også oppfølgeren om overdimensjonert mat, men denne gang er maten levende og på en øde øy. Referansen til den første Jurassic Park-filmen blir åpenlys når Flint Lockwood og co. ser purre-langhalsen og the taco-dile supreme for første gang. Et element som på hvert sitt vis kan få store og små til å trekke på smilebåndet.

Det har foregått et bytte av regissører i forbindelse med oppfølgeren, men nesten samtlige av de mest sentrale karakterene, med tilhørende skuespillere, er tilbake — klare for å beseire maskinen som produserer den overdimensjonerte maten. Underholdningsaspektet ser ut til å være på plass, men hvordan løses de mer emosjonelle sidene av historien denne gang?

Det regner kjøttboller 2 har amerikansk kinopremiere 27. september i år. Her til lands må vi smøre oss med tålmodighet og vente til 17. januar neste år. Se den ferske traileren under:

ckpvclq1