Den franske superstjernen Léa Seydoux i ny film med Anders Baasmo Christiansen

Berlinalen 2018: Den franske superstjernen og Gullpalme-vinneren Léa Seydoux (Blå er den varmeste fargen) og norske Anders Baasmo Christiansen (Kongens nei) skal spille et ektepar i The Story of My Wife, den nye filmen fra den ungarske Gullbjørn-vinneren Ildikó Enyedi.

Historien er etter sigende en variasjon over Den flygende hollender, satt til 1920-tallet. Premisset er at sjøkapteinen Jacob Storr (Christiansen) inngår et veddemål med en venn om at han vil gifte seg med den første kvinnen som entrer kafeeen der han oppholder seg. Inn døren kommer Léa Seydoux.

The Hollywood Reporter melder at prosjektet blir det første engelskspråklige for regissør og manusforfatter Enyedi, som altså vant Gullbjørnen i 2017 og nå også er nominert til Oscar for filmen Om kropp og sjel, som gikk på kino i Norge i fjor høst.

Det er foreløpig uvisst når opptakene starter på filmen, som Enyedi & Co. virkeliggjør med det Berlin-baserte produksjonsselskapet Komplizen Film, som blant annet har stått bak Min pappa Toni Erdmann.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>