Filmfrelst #559: Cannes 2023, del 3 – The Sweet East

Cannes 2023: I sideprogrammet Quinzaine des cinéastes har vi gjort en av de store oppdagelsene under årets festival – den amerikanske indiefilmen The Sweet East – som står i fokus for denne podkastepisoden.

Fotograf Sean Price Williams har gjort seg bemerket for sine uttrykksfulle arbeider med regissører som Alex Ross Perry og Safdie-brødrene, og med The Sweet East gjør han sin spillefilmdebut som regissør. Manuset er skrevet av filmkritiker Nick Pinkerton, og foran kameraet har Williams med seg stjerneskuddet Talia Ryder (Never Rarely Sometimes Always), Simon Rex (Red Rocket), Jacob Elordi (Euphoria), og en rekke andre.

Vi har alle blitt veldig begeistret for The Sweet East, som ble vist tidlig under festivalen og vært gjenstand for mange samtaler langs Croisetten. Nedenfor diskuterer vi våre tanker om filmen, uten spoilere. Ved mikrofonene sitter Karsten Meinich, Lars Ole Kristiansen og Truls Foss, programsjef på Vega Scene.

God lytting!