Jackman leder Oscar igjen?

Liten tvil om at Hugh Jackman ledet årets Oscar-show med stor suksess. Trass i at sendingen ikke satte hverken seerrekord eller beroliget akademiet med en sårt tiltrengt interesse fra yngre seere, huskes det i Hollywood som et av historiens beste. I så måte burde mye av æren gå til produsentene Laurence Mark og Bill Condon som stor for revitaliseringen og det nye konseptet.

Men de to har takket nei til en ny rundt med show når planleggingen av neste års seremoni nå har startet. Bill Mechanic og Adam Shankman har isteden overtatt, førstnevnte mest kjent som studiosjefen som ga oss Titanic og Fight Club, sistnevnte har blant annet produsert siste utgave av Hairspray. Awards Daily; et nettsted som følger alt rundt gullstatuetten med argusøyne, rapporterer derimot at Jackman skal ha sagt ja til en ny runde. Enda bra dét, så får vi kanskje en ny utgave av fjorårets helt briljante åpning.