Ny festivalsatsing i Bergen – Ung film

4. september starter den nye filmfestivalen Ung Film i Bergen. Dette er ny storsatsing fra Bergen kommune, knyttet til det kulturstrategiske ungdomsprogrammet Signatur. På programmet står blant annet kursing og  kreativ utvikling innenfor digitale uttrykksformer, og målsetningen er å få til en årlig filmfestival for ungdom mellom 13 og 25.

En titt på festivalens hjemmesider viser at det allerede er stor aktivitet både i forum og i antall innsendte bidrag. Fristen for innsending av film går ut allerede 15. august, så om du har noe du vil vise frem, bør du skynde deg å poste det til UNG09, Postboks 204 Ulset, 5873 Bergen.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>