Bryce Dallas Howard i The Twilight Saga: Eclipse

Bryce Dallas Howard, kjent fra blant annet Manderlay og ikke minst den dypt undervurderte The Village, overtar rollen som den onde vampyren Victoria i den tredje Twilight-filmen, etter at Rachelle Lefevre har trukket seg etter film nummer to. Selv har jeg ikke lest de uhyre populære bøkene, men møtet med Catherine Hardwickes Twilight var stort sett en positiv opplevelse; jeg fant filmen både behagelig engasjerende og velspilt. Ikke minst likte jeg godt at den mest av alt liknet en ettermiddagsserie for ungdom – særlig visuelt. Om den store filmfølelsen uteble, har jeg null problemer med å se at dette rammer målgruppen på beste vis. Med oppfølgerne har de satset større, og jeg er stygt redd for at dette kan frarøve serien sjarmen som den første filmen svevde på. Dog er et innslag som Bryce Dallas Howard noe som kan tilføye serien hakket mer utfordrende skuespillerkunst – hun har jo i det minste et potensiale til å skape elektrisk stemning!

Filmen har premiere i 2010 og er regissert av David Slade som står bak den imponerende debutfilmen Hard Candy.