Alex Cox returnerer med Repo Chick!

Skjult i dagens offentliggjøring av årets meget imponerende Venezia-program lå det en filmtittel som overrasket meg: Repo Chick av Alex Cox. For de som har snust opp kultfilm-hylla i mang en videobutikk vil kanskje ikke Repo Man fra 1984 være en ukjent tittel. Da jeg så filmen på VHS en gang på slutten av 90-tallet føltes den som en oppdagelse. Noe ikke alle har sett. Ikke verdens beste film, men en skikkelig corny sak med Emilio Estevez som i alle fall jeg satte veldig pris på. Sitater som «Goddamn-dipshit-Rodriguez-gypsy-dildo-punks. I’ll get your ass.» bringer frem gode minner.

Jeg hadde ikke hørt noenting om Repo Chick, men bak denne ‘oppfølgeren’ ligger det en god historie, som brettes opp i denne bloggposten hos Village Voice. Mer hos Wall Street Journal. Jeg tror jeg gleder meg.