Darren Aronofsky samarbeider med Natalie Portman

Natalie Portman er en av klodens vakreste og mest talentfulle skuespillere, og det er en fryd å høre at hun nå skal samarbeide med Darren Aronofsky på hans neste filmprosjekt The Black Swan. Etter den kommersielle fiaskoen med undervurderte The Fountain, mistet Aronofsky muligheten til å jobbe med store budsjetter, hvilket resulterte i hans hittil mest kritikerroste og populære film, den lavmælte og aldeles nydelige The Wrestler. Takket være den suksessen kan Aronofsky nå sikte mot mer avanserte prosjekter igjen, og The Black Swan kan definitivt bli utfordrende visuelt.  Den omhandler to ballettdansere som er i et konkurranseforhold frem mot en stor forestilling, og tvisten er at den ene av dem er et spøkelse eller en form for hallusinasjon. Filmen beskrives som en overnaturlig thriller, og innspillingen er forventet å starte i løpet av de nærmeste månedene.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 3 kommentarer

  1. Jeg skjønte aldri helt kritikken mot The Fountain. Den er jo en knallgod sci-fi som tar opp et interessant tema, har pen estetikk og gode skuespillere. Hadde mine bekymringer for slutten av filmen, men han klarte å gjennomføre den på en mesterlig måte.

    The Wrestler var et naturalistisk mesterverk uten like. Spent å se hva han serverer oss denne gang. Han har lagt listen høyt.

  2. Er veldig enig med deg. Riktignok er «The Fountain» vel ambisiøs i forhold til sitt format, og med sine knappe nitti minutter blir den ikke den filmen om livet og døden og evigheten og jeg vet ikke hva – slik den tydeligvis ønsker. MEN, som opplevelse er den veldig flott, og visuelt er den mesterlig. Og musikken…ja, den er i en klasse for seg. Den alene burde sikre filmen en viss status.

  3. Jeg falt faktisk pladask for The Fountain, og synes også debutfilmen Pi – som jeg så denne uken – hadde mye for seg. Er veldig spent på Aronofsky fremover!

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>