Darren Aronofsky samarbeider med Natalie Portman

Natalie Portman er en av klodens vakreste og mest talentfulle skuespillere, og det er en fryd å høre at hun nå skal samarbeide med Darren Aronofsky på hans neste filmprosjekt The Black Swan. Etter den kommersielle fiaskoen med undervurderte The Fountain, mistet Aronofsky muligheten til å jobbe med store budsjetter, hvilket resulterte i hans hittil mest kritikerroste og populære film, den lavmælte og aldeles nydelige The Wrestler. Takket være den suksessen kan Aronofsky nå sikte mot mer avanserte prosjekter igjen, og The Black Swan kan definitivt bli utfordrende visuelt.  Den omhandler to ballettdansere som er i et konkurranseforhold frem mot en stor forestilling, og tvisten er at den ene av dem er et spøkelse eller en form for hallusinasjon. Filmen beskrives som en overnaturlig thriller, og innspillingen er forventet å starte i løpet av de nærmeste månedene.