Død snø 2?

Ja, det ville kanskje ikke være den største overraskelsen? Første film har gjort det kjempebra her hjemme, enda bedre der ute og har man først funnet en bra oppskrift, så bla-bla-bla-bla.. Shock Till You Drop har et par sitater fra Tommy Wirkola både angående en mulig oppfølger, men også litt refleksjoner på hans versjon av Hans og Grete:

Blood and gore and action, all the stuff that I love. I’m working on the first draft now so it’s a little ways off, but it’s going to be a lot of fun. It’s definitely an R-rated movie, the first draft has a lot of blood and guts. First and foremost, it’s an action movie, I think, with horror elements. And of course some dark humor as well. But the action and horror are the most import feelings I want.»

Jeg gleder meg som en unge på vei til den inkontinente tanta med truseinnlegg.