Teasertrailer for District 9

Denne filmen har foreløpig fått lite oppmerksomhet av oss på Montages, men jeg kan love deg at det kommer både artikler og flere nyheter i tiden fremover. Mest fordi vi er fans av filmens produsent; Peter Jackson, men også fordi selve prosjektet virker interessant. En mockumentar om en tilværelse der romvesen inngår som en del av vårt hverdagsliv er en original idé, selv om sjangergrepet i seg selv ikke akkurat er så kreativt lenger etter filmer som The Blair Witch Project og Cloverfield.

Teasertraileren som du kan ta en titt på via The Playlist, viser lite mer enn plottet jeg beskrev over. Det kanskje mest engasjerende er hvor subtilt regissør Neill Blomkamp ser ut til å implementere effektene. Jeg merker jeg også faller for de håndholdte, fjernsynsestetiske bildene av forstadsmiljø med romskip hengene over. Det jeg derimot ikke liker i det hele tatt, er den avsluttende sekvensen med et romvesen med sladdet ansikt. Hva tenker du? Gammelt nytt, eller kan dette bli interessant?

Klikk deg hit for å se kortfilmen som inspirerte prosjektet i første omgang.