Sniktitt på Prince of Persia: The Sands of Time

ABC (Disney) har offentliggjort de første bildene fra Prince of Persia: The Sands of Time. Filmen er den første i den planlagte trilogien om prinsen fra Persia, og har norsk premiere 28. mai 2010. Jake Gyllenhaal spiller den unge persiske prinsen Dastan som forelsker seg i prinsesse Tamina, spilt av Bond-piken Gemma Arterton. Sammen tar de opp kampen mot en illsint skurk som er i ferd med å få tak i «The sands of time», en gudegave som truer med jordens undergang.

Jeg synes ikke bildene i klippet ser særlig spennende ut, og det hele lukter litt The Mummy og The Scorpion King for min del. Jeg gjesper som regel når jeg ser en person fekte og slåss med flere samtidig. Vi får håpe at neste dose teasermateriell får fansen til å diskutere noe annet enn om magemusklene til Gyllenhaal er ekte eller laget av plastikk.