Konseptbilder fra Avatar

Franske DVDvision har av en eller annen grunn kommet over to konseptbilder fra James Camerons Avatar – en film vi formelig renner over av forventninger til her på Montages. Sekunder senere kunne MarketSaw legge ut høyoppløselige versjoner av de samme bildene, samt bekreftelse fra Fox om at de er ekte. Bildene stammer fra denne bak kulissene-boka.

De to gir det første skikkelige glimtet inn i Camerons 3D-univers, etter at nettet de siste månedene har vært fullt av spekulasjoner, rykter og meninger om hva vi egentlig har i vente når filmen får premiere før jul i år. Jeg må si jeg ble skikkelig gira av disse skissene, aller mest på grunn av miljøet/naturen rundt doningen på det første bildet. Selve kjøretøyet gir meg derimt et par ubehagelige flashback til Matrix-trilogien. Det andre bildet er derimot skikkelig tøft – jeg kan bare tenke meg lyddesignet på den helikopter-tingen!