John Cameron Mitchell om Rabbit Hole

Et svært tiltalende amerikansk indie-prosjekt som skytes denne sommeren er regissør John Cameron Mitchell (Hedwig and the Angry Inch) sin tredje film, Rabbit Hole. Vi har allerede skrevet om castingen her på Montages, som ledes an av stjerneduoen Nicole Kidman og Aaron Eckhart i hovedrollene som et ektepar som mister sin 4-årige sønn i en ulykke. Filmen vil være en adaptasjon av det Pulitzer-vinnende skuespillet fra 2007 av David Lindsay-Abaire.

I Cannes har det britiske bransjetidsskriftet Screen Daily gjort et lite videointervju med John Cameron Mitchell om filmen, og dette er første gang han snakker om prosjektet – som går i opptak 1. juni. I klippet forteller regissøren blant annet om det lykkelige møtet med manuset, som blir det første han regisserer uten å ha skrevet det selv. I tillegg mener han filmen vil kunne bli bedre enn teaterstykket; og at det stjernespekkede prosjektet langt fra er noen Hollywood-sellout fra hans side. Han er altså åpenbart oppmuntret av å jobbe med Rabbit Hole. Vi gleder oss!