Foster regisserer Carrey?

Dette er faktisk et av de mer fascinerende premissene for en film jeg har hørt på lenge. Jim Carrey har visstnok tatt over hovedrollen i The Beaver etter at Steve Carrell trakk seg tidligere i år, og produsentene jobber nå med å få selveste Jodie Foster til å sette seg i registolen. Kombinasjonen skuespiller/regissør er alene veldig interessant, og selv om plottet er bisart, gir disse to sammen meg troen på at det skjuler en tvist, en atskillig mer dyptloddende psykologisk dimensjon, et originalt karakterdrama à la fjorårets nydelige Lars and the Real Girl.

Historien omhandler en mann som går rundt med en beverdukke på hånda, og som behandler den som om den har menneskelige følelser, reaksjonsmønster og kanskje viktigst – en egen vilje.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 1 kommentar

  1. Magnus sier:

    Detter høres mistenkelig ut som premisset i en gammel Iskalde Grøss tegneserie fra syttitallet. En reptillignende hånddukke i et Barne-TV-program annonserer at den skal stille til valg som amerikansk president, Misnøyen med de eksisterende kandidatene fører til at mange stemmer på denne hånddukken i protest, og den blir overraskende valgt til president i USA. Når myndighetene tar kontankt med mannen bak hånddukken, kan han fortelle at det slettes ikke er en hånddukke, men en utenomjordisk parasittorganisme som har tatt over armen hans, og som nå styrer livet hans. Denne organismen er intelligent og kan prate, og siden den nå har blitt valgt til leder for den frie verden tilkaller den sine artsfrender på en annen planet, som kommer til jorden slik at alle mennesker får en reptillignende parasitt på armen sin.

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>