Nye, effektfylte TV-spotter for Terminator Salvation

Montages-redaktørene erklærte i går Filmfrelst sin helhjertede kjærlighet til Terminator-universet. Den komplekse, fascinerende verdenen som manusforfatterne James Cameron og Gale Anne Hurd definerte med The Terminator i 1984, utvikles og utvides i år med seriens fjerde spillefilm; Terminator Salvation. Denne nye filmen har kinopremiere i Norge 5. juni, og vil helt sikkert bli gjenstand for debatt i en fremtidig episode av vår podkast.

Som kick-off til vårt uungåelige fokus på denne filmen peker jeg dere til tre ferske TV-spotter – et tegn på studioet Warner Bros. sin intensiverte markedsføring nå i tiden frem mot USA-premieren 21. mai. De evig oppdaterte bloggerne hos Slashfilm har gravd frem disse tre spottene, som er tunge på effekter og en overhengende følelse av undergang – naturlig nok, i og med at Terminator Salvation foregår etter dommedag. Jeg synes det virker svært lovende, på tross av den skepsis man føler for prosjektets regissør McG (Charlie’s Angels). Noen andre enn meg som gleder seg?