Mike Newell filmatiserer barnebok

Få filmadaptasjoner av en bok har vel fått så unisont grusom mottagelse som Mike Newell sitt forsøk på å bringe Gabriel García Márquez‘ klassiker Love in the Time of Cholera til det store lerretet. Etter å ha fullført inspillingen av Prince of Persia: The Sands of Time, ser han ifølge AICN nå ut til å gyve seg løs på John Masenfields barnebok The Box of Delights. Høres ikke dette ut som noe i nærheten av Narnia-land? Den fornemmelsen styrkes i så fall av at BBC i sin tid laget en miniserie som helt sikkert ble sendt i en eller annen romjul. Newell har tidligere berørt eventyrsjangeren via Harry Potter and the Goblet of Fire, og selv om den neppe er seriens aller sterkeste kort, er den visuelt imponerende.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>