Mini-seminar om musikk og lyd i Kon-Tiki

En liten heads-up til alle som er interessert i filmmusikk, filmlyd og Kon-Tiki: Førstkommende mandag (24. september) vil det bli avholdt et lite seminar om filmmusikken og lyddesignet i Joachim Rønning og Espen Sandbergs Kon-Tiki på Frogner Kino i Oslo. Komponist Johan Søderqvist vil være tilstede, i tillegg til lyddesignerne Tormod Ringnes og Baard H. Ingebretsen. Vi har allerede gjort et intervju med Söderqvist her på Montages, men nå har du altså anledningen til å se ham live i en gruppesamtale.

Moderator for kvelden er professor Jan Lindvik fra Den Norske Filmskolen på Lillehammer, som tidligere har bidratt i lignende filmmusikk-arrangementer i de samme lokalene. Det vil først være en visning av filmen for dem som ennå ikke har fått den med seg. Vi har lenge etterlyst flere arrangementer av denne typen i Norge, som tar for seg det undervurderte lyd- og musikkaspektet i film. Kjenn din besøkelsestid! Her er plakaten med ytterligere informasjon:

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 1 kommentar

  1. Det er mulig å melde seg på i forkant for å sikre seg plass. Send mail til nflf@nflf.no, men navn, telefonnummer og antall biletter som ønskes.

    Her er en link til Facebook:
    http://www.facebook.com/events/155747817896698/

    Vel møtt!

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>