Joaquin Phoenix får hovedrollen i Ari Asters neste film, Disappointment Blvd

Etter å ha markert seg som skrekkauteur med Hereditary og Midsommar, knyttes det store forventninger til Ari Asters neste prosjekt. Nå er det offentlig at han skal samarbeide med Joaquin Phoenix.

Filmen har også fått en tittel, Disappointment Blvd, men det eneste man vet om handlingen er at den vil følge en av historiens mest suksessfulle entreprenører over flere tiår. Etter sigende er det snakk om et «intimt portrett», men med Aster og Phoenix involvert er det neppe snakk om en varsom og sober film – vi krysser vel alle fingrene for at det finnes noe bekmørkt og fælt her? Eller er det rett og slett snakk om en klassisk biopic?

Aster har understreket at han ikke ønsker å feste seg i horrorsjangeren, men utforske andre typer fortellinger i årene fremover, så det er rimelig å anta at Disappointment Blvd i det minste vil skille seg skarpt fra sine forgjengere.

Innspillingen er visstnok ikke så langt unna, og det antas at premieren vil finne sted i løpet av 2022. Det er produksjonsselskapet A24 som står bak.