Første trailer klar for Terrence Malicks stjernespekkede Song to Song

I januar ble det klart at Terrence Malicks neste film, Song to Song, får amerikansk kinopremiere 17. mars. Nå foreligger første trailer til musikkmiljø-portrettet, der Emmanuel Lubezkis kamera kretser rundt Natalie Portman, Rooney Mara, Ryan Gosling og Michael Fassbender.

I Song to Song er de fire skuespillernes rollefigurer del av musikkbransjen i Austin, Texas, og traileren bærer bud om en beslektet utforskning av det autentiske og kunstige som det vi så i Knight of Cups. Mara og Gosling spiller to genuine musikere som kjemper for tilværelsen, mens Fassbender spiller en forretningsorientert musikkmogul som ønsker å inngå samarbeid. Portman dukker opp som kaféservitrise – i traileren får vi se Fassbender kurtisere henne på arbeidsplassen.

De av oss som har uroet seg for om Malick er rette mann for en film fra rock-n-roll-miljøet i Austin, kan puste litt lettere etter den første traileren. Song to Song ser først og fremst ut som en Malick-film, ispedd noen plumpe replikkvekslinger om musikk og kjærlighet. Noen bilder av aggresjonsutbrudd og et punkete publikum i sakte film har også fått plass i traileren, og skaper et inntrykk av at Song to Song – til tross for sin nesten i overkant billedskjønne cast – også vil inneholde et skitnere anstrøk.

Malick la inn sjettegiret etter The Tree of Life (2011), og har nå i tillegg til den ferdigstilte Song to Song krigsdramaet Radegund i postproduksjon.