Første smakebit på André 3000 som Jimi Hendrix i All Is By My Side

Det er forunderlig at biopic-en om gitarlegenden Jimi Hendrix, All Is By My Side, skrevet og regissert av den nylig Oscar-belønnede manusforfatteren John Ridley (12 Years A Slave), ikke har fått mer oppmerksomhet. Nå har et klipp fra filmen ankommet nettet, og det gir oss en forsmak på Outkast-halvdelen André 3000 (aka André Benjamin) i rollen som Hendrix.

I klippet får vi se Hendrix i samtale med gitaristens modell-flørt Linda Keith, spilt av Imogen Poots (28 Weeks Later, Jane Eyre). All Is By My Side skildrer gjennombruddsperioden til musikeren fra 1966 – 1967, og Hendrix’ fans må belage seg på en biopic hvor gitaristens mest ikoniske låter uteblir.

Etter verdenspremieren under filmfestivalen i Toronto i høst fikk filmen god mottagelse, og har per i dag 100 prosent uttelling fra både kritikere og publikum på Rotten Tomatoes. Filmen ble også vist under filmfestivalen i Stockholm i november.

I dag ble det for øvrig kjent at hip hop-duoen Outkast, bestående av André 3000 og Big Boi, blir å se under årets utgave av Øyafestivalen.

All Is By My Side har foreløpig ingen norsk kinodistributør.