Fra Ketil Høegs Betydningen

Lunchpausene ble bryllupsvideo

Bilde 2

Med hjelp fra gode kollegaer har Robin Ottersen laget det som vel må være verdens dyreste bryllupsvideo. Robin er kameraassistent og B-foto i den norske filmbransjen, og for en tid tilbake bestemte han seg for å bruke lunchpauser på jobben til å lage en unik bryllupsvideo til sin kommende kone. Nå er de nygift.

Med hjelp fra gode kollegaer er musikkvideoen sporadisk skutt gjennom et helt år på et utall av locations og filmsett rundtom i Norge. På hvert jobboppdrag har han filmet en liten del av det som vi nå kan se som ferdig bryllupsvideo til hans Rikke. Filmen består av opptak fra en rekke formater; 35mm, HD, RED og DV. Det meste er opptak gjort via videoassisten, men ett bilde (inne i teltet) er filmet på 35mm, fremkalt og scannet.

Vi kan blant annet se at Robin trer inn i universet til reklamefilmer for Freia, G-Sport, Telenor «Flyt»- med Børge Ousland og Jon Bing, samt Marius Holst sin musikkvideo Slepp Johnny Fri.

Sangen heter «A Song for You» og er opprinnelig en hit fra Leon Russell, også innspilt av The Carpenters, og nå nyinnspilt av Robin i studio med hjelp av komponisten Martin Horntveth. Nyt denne herlige videoen og la deg inspirere av initiativet, samarbeidet og arbeidet som ligger bak.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 4 kommentarer

 1. André sier:

  Aiai, misunnelse er vel det eneste ordet jeg klarer å komme på akkurat nå.

  Virkelig flott gjort. Spesielt bra å faktisk bruke sine ekstremt gode locations til noe annet enn det det var beregnet for i utgangspunktet.

  Nå tenker jeg bare: hvordan i all verden skal jeg toppe dette?

 2. Kjetil sier:

  Helt, helt utrolig! Jeg er dypt imponert. På mange plan. Gratulerer så mye til det nygifte paret!

 3. Lars Erlend sier:

  Utrolig tøft! … men som André sier; sånt gjør det litt kinkig for resten av oss gutta :p Gratulerer til brudeparet!

 4. Eric Vogel sier:

  Dette er helt rått.
  Gratulerer til de nygifte!

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>