Wachowski-søsknenes Jupiter Ascending utsatt til 2015!

Av alle filmnyhetene den siste uken, er det ingen som er mer overraskende enn denne: Wachowski-søsknenes Jupiter Ascending, som skulle få kinopremiere allerede 18. juli, er nå utsatt til 6. februar 2015.

The Hollywood Reporter hevder at årsaken til utsettelsen er spesialeffektene, som trenger mer finpuss før filmen kan ferdigstilles. Disse var da også det mest urovekkende i de generelt underveldende trailerne, som har mottatt mange hånlige kommentarer fra filmfans på nettet. Man antar at dette også er en medvirkende årsak til utsettelsen; på tross av omfattende markedsføring, har hypen uteblitt, og med mer overbevisende effekter, kan det bli enklere å bygge et nytt og bedre promomateriale om et halvt års tid.

Jupiter Ascending er et fremtidseventyr som handler om Jupiter Jones (Mila Kunis), en vaskedame som viser seg å være den neste i linjen av dronninger som hersker over universet – hvorpå den nåværende dronningen ønsker å ta livet av henne. Heldigvis møter hun dusørjegeren Caine (Channing Tatum), og sammen setter de ut på en ferd for å erstatte dronningen og oppfylle Jupiters skjebne.

Vi krysser fingrene for at utsettelsen bærer med seg frukter!