Se Terrence Malick danse – glisende av vellyst, til countrymusikk

Dette er neppe en betydelig filmnyhet, men enkelte små hendelser er så fornøyelige at de fortjener litt spalteplass okke som. I går kveld kunne The Playlist melde om at noen har fanget et scenario vi dødelige aldri hadde forventet å se: en dansende Terrence Malick, glisende av vellyst!

I bunken av nye filmprosjekter som enten er ferdig innspilt, under innspilling, i preproduksjon eller postproduksjon, finner man en foreløpig utitulert film som er satt til musikkscenen i Austin, Texas, der to trekantdramaer utspiller seg og flyter over i hverandre. Med seg har Malick et eminent skuespillerensemble, bestående av blant andre Christian Bale, Natalie Portman, Ryan Gosling, Rooney Mara, Cate Blanchett, Michael Fassbender og Holly Hunter. Mon tro om filmen vil gå i Robert Altman og Nashvilles fotspor?

Forrige uke skrev vi om de spennende musikalske innslagene som etter sigende vil prege filmen, og dagens sniktitt bak kulissene er som kjent også orientert rundt takt og tone. Den eksentriske filosofen som aldri viser seg offentlig, som smører seg inn i mystikk, letter virkelig på sløret her – til glede for alle oss fans som også synes det er noe litt komisk over denne gudelignende skikkelsen.

Dette ligger an til å bli en aldri så liten YouTube-klassiker: