Hundebilen er tilbake i traileren til Dumb and Dumber To

Det finnes vel knapt en levende sjel som vokste opp på nittitallet som ikke har et forhold til Farrelly-brødrenes Dumb and Dumber aka Dum & dummere. Med tanke på originalens suksess, er det nesten absurd at det skulle ta hele tyve år før det kom en oppfølger, men nå er altså tiden inne.

Verken Farrelly-brødrene eller Jim Carrey har opplevd skikkelig suksess på en stund; sist vi så den fenomenalt begavede Carrey, forsøkte han å gjøre noe minneverdig ut av den nedtrimmede rollen i Kick-Ass 2, uten å lykkes. I så måte er vel timingen god, hvis Dumb and Dumber To (titler med «skrivefeil» føles rimelig ut, gjør det ikke?) skulle vise seg å levere varene.

Det er vanskelig å si om traileren er betryggende eller avskrekkende. Noen av spøkene ser grusomt banale ut, men nittitallsklassikeren og burdagsfestfavoritten Dum & dummere er ikke akkurat sofistikert den heller – det skal jo være dumt. Man blir faktisk litt nostalgisk av å se Carrey tilbake i gammelt modus, men kjemien mellom ham og Jeff Daniels ser kanskje ut til å ha blitt litt stivere siden sist? Svaret får vi i høst – amerikansk premiere er 14. november.

Har du lengtet etter et gjensyn med hundebilen? Her kan du se traileren og plakakten (nederst):

*