Trailer

Første teaser-trailer til Erik Skjoldbjærgs oljethriller Pionér

Erik Skjoldbjærgs neste film, oljethrilleren Pionér, får norsk kinopremiere 30. august – og nå er den første teaser-traileren sluppet.

Det er produksjonsselskapet Friland som står bak prosjektet. Etter den enorme suksessen Friland hadde med Hodejegerne, er det naturlig å se Pionér som en slags fortsettelse av modellen: Aksel Hennie spiller hovedrollen, en anerkjent regissør er bak spakene, fortellingen har internasjonalt potensiale og thriller-sjangeren dyrkes tydelig.

Alt dette fremgår også i denne første teaser-traileren for Pionér, der blandingen av norske og internasjonale skuespillere presenteres tydelig (vi skrev om rollebesetningen i fjor høst), og ikke minst klipperytme og lydbruk setter tonen for en umiskjennelig thriller-stemning. Historien dreier seg som kjent rundt en gruppe nordsjødykkere, med Hennies rollefigur i sentrum, og en konspirasjon som oppstår i forbindelse med deres pionér-dykk for å sikre norske oljeforekomster.

I tillegg til teaser-traileren har distributøren sluppet en første plakat, som også kan ses nedenfor.

«Pionér»

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 4 kommentarer

 1. Ole_ sier:

  Kult. Gleder meg.

 2. Geir J. Olsen sier:

  Hehe er det noe hint om «things to come» å se en kinoplakat hvor navnet AKSEL HENNIE dominerer over internasjonale filmfjes som Wes Bentley og Stephen Lang?

  Fikk forventningene skrudd kraftig opp nå :)

 3. Lars Klevberg sier:

  Kul plakat, litt The Abyss ripped men fet!

  Det er vel den skandinaviske postern. Stephen Lang selger ikke billetter her tror jeg. Men folk vet hvem Aksel Hennie er.

  Bra teaser, blir spennende.

 4. Geir J. Olsen sier:

  Regner med at det er den norske posteren, siden det står blant annet «Når ditt største eventyr blir ditt verste mareritt» :P

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>