Beyoncés mesterverk Lemonade er nominert til fire Emmy-priser

Det var en overveldet gjeng som samlet seg foran mikrofonene for å spille inn en Filmfrelst-episode om Beyoncé og hennes visual album Lemonade i våres.

Panalet var overbeviste om at Lemonade ikke bare er et album illustrert av heftige musikkvideoer, men en helhetlig audiovisuell opplevelse – altså en film. Det mener også de som stemmer på Emmy-prisene – eller rettere sagt kan en få inntrykk av at dette er tilfelle, ettersom de har valgt å nominere Lemonade i hele fire kategorier. Disse avslører imidlertid at Beyoncés verk anses for å være et slags «special event», og ikke et stykke autofiksjon.

Lemonade vil konkurrere om prisene for «Outstanding Variety Special», «Outstanding Production Design For A Variety, Nonfiction, Event Or Award Special», «Outstanding Directing For A Variety Special» og «Outstanding Picture Editing For Variety Programming». Beyoncé selv er nominert for sin regi, ved siden av medskaper Kahlil Joseph.

Vi klapper uansett i hendene og hopper hardt på gulvet hver gang vi spiller Lemonade – et utsøkt soundtrack til sene sommerkvelder.