«I’m the best director in the world!»

Cannes 2011: Mye spennende kan skje på pressekonferansene i Cannes, men få har oppnådd høyere temperatur enn Lars von Triers møte med journalistene etter Antichrist i 2009. Her erklærer han seg selv som verdens beste filmregissør. Med rette, vil mange si.

Skriv ut artikkelen Skriv ut artikkelen 6 kommentarer

 1. Aleksander H sier:

  Hvor man kan se pressekonferansene fra i år på nett?

 2. Aleksander H sier:

  Det er en ting jeg har lurt på, hvorfor er det så utrolig dårlig dekning av filmfestivaler? Man hører alltid om diverse møter og pressekonferanser, men får aldri sett dem selv. Jeg går inn på hjemmesiden til festivalen og prøver å finne et program som sier når ting skjer, men jeg finner ingenting? Når holder von Trier pressekonferanse f.eks?

  Hvor kan jeg se bilder av møtet mellom Scorsese og von Trier i fjor?

 3. Hei Aleksander! Det varierer fra festival til festival, men de fleste har både bilder og video fra rød løper, pressekonferanser med mer liggende på sine nettsider. Men med visse unntak (Berlinalen, f.eks) må du være registrert med passord hos festivalen for å få adgang. Hva angår selve programmeringen, er det materiale vi som oftest får utdelt på festivalene + vi blir oppdatert om på selve festivalområdet. Når det er sagt, bør du greie å finne noe hvis du søker på Twitter, Facebook etc hos de respektive distributører etc. Ang selve Cannes, finner du en del materiale her.

 4. Aleksander H sier:

  Hvor registrerer jeg meg på sidene til Cannes? Jeg finner ingenting.

 5. Petter Nærum sier:

  Lars Von Trier er først og fremst verdens mest oppskrytte regissør med sine masete gimmick-filmer laget for folk som sitter på festivalkaféer.

 6. Ikke nøl med å utdype det der du… Som du vel har skjønt, er vi ikke akkurat helt samstemt her!

Din kommentar

Du kan bruke følgende koder:
<a href="https://montages.no">lenke</a>
<b>fet skrift</b>
<i>kursiv</i>
<blockquote>sitat</blockquote>