Hva er favorittfilmen din?

Oppdatert: Opptaket av denne episoden er nå utført, og vi har fått inn mange flotte favorittfilmer. Filmfrelst #50 kan du høre her.

Vi nærmer oss nå femtiende episode av podcasten vår. I Filmfrelst har vi nå i snart to år samlet filmgeeks til entusiastisk diskusjon om nye og gamle filmer, krydret med intervjuer og spesialsendinger innimellom.

Vi har alltid oppfordret lytterne til å komme med tilbakemeldinger, og diskusjonene har ofte blomstret i kommentarfeltene. Mange av dere har også sendt oss mail med tips og forslag til diskusjonstema. Et gjengående ønske har vært at vi i Filmfrelst-redaksjonen skulle bruke en episode på å rett og slett snakke om våre all-time favorittfilmer. Til tross for at dette unektelig høres veldig gøy ut, har vi så langt valgt å utsette dette til den rette anledningen bød seg. Og nå har anledningen gjort nettopp det!

I forbindelse med 50-episodesjubileet vårt, annonserer vi herved at Filmfrelst #50 blir en favorittfilm-bonanza…men med én hake: hvis vi skal komme med våre godbiter, så må dere også komme med deres! Derfor ber vi deg, kjære lytter, sende oss et lite lydopptak der du – alene eller med en venn – kjapt forteller oss hva favorittfilmen(e) din(e) er, og hvorfor. Så skal vi samle alle lydfilene, spille de av i neste episode – og diskutere valgene deres.

OK, hva gjør jeg?
Hvordan du utfører opptaket er opp til deg. Har du allerede en mikrofon, eller en laptop med innebygd mikrofon, kan du simpelthen bruke et hvilket som helst opptaksprogram og generere en lydfil (AAC, MP3, WAV eller AIF er gode formater).

Send lydklippet ditt til filmfrelst@montages.no.

Har du ikke noe egnet opptaksprogram, kan du rett og slett bare bruke en gratis webtjeneste for å gjøre lydopptaket, og sende det rett fra nettleseren. Et eksempel på en slik tjeneste er Vocaroo.

Viktig! Husk også å fortelle hvem du er i begynnelsen av opptaket!

En alternativ måte å gjøre et opptak på er å bruke mobiltelefonen din. På iPhone, for eksempel, kan du ta opp lyd med den innebygde Audio Recorder-applikasjonen, og sende oss opptaket via epost direkte fra appen.

Det er fint om du begrenser lengden på opptaket ditt oppad til ca. ett minutt :)

OBS! Lydklipp må være oss i hende senest mandag 18. oktober kl 24:00.

Vi ser frem til å høre fra deg, og til å ta opp favorittfilm-episoden vår!

Oppdatert: Opptaket av denne episoden er nå utført, og vi har fått inn mange flotte favorittfilmer. Filmfrelst #50 kan du høre her.