Popkornmenyen klar for sommeren 2011

Variety oppsummerer studioenes planer for sommeren 2011, og avslører at Transformers 3 vil få sin verdenspremiere 1. juli. Den forvokste drittungen Shia LaBeouf er tilbake, det samme er kjærlighet-på-pinne Megan Fox. La oss håpe filmen blir like briljant som den første, og et par lysår unna det sammensuriet av harskt popkorn som var 2ern.

Sommersesongen ellers vil bestå av Spider-Man 4, filmatiseringen av tegneserien Thor i mai, mens The Green Lantern slippes i juni. I juli følger andre halvparten av Harry Potter and the Deathly Hallows, The First Avenger: Captain America, mens Disney er ventet å runde av perioden med Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. Blockbustere til siden, det er liten tvil om at den mest interessante av samtlige er The Hangover 2 – den slippes i mai!