Tomas Alfredson vender tilbake med Tinker, Tailor, Soldier, Spy-oppfølger

Den svenske regissøren Tomas Alfredson fikk sin engelskspråklige debut med spionthrilleren Tinker, Tailor, Soldier, Spy (Muldvarpen) i fjor, og nå ser det ut til at Alfredson er klar for en ny runde i det samme universet. 

Det er Collider som har fått Working Title-produsent Eric Fellner til å avsløre at Tomas Alfredson og originalens manusforfatter Peter Straughan nå jobber sammen med manuset til oppfølgeren:

“We are working on another one. [Producer] Tim Bevan is putting it together as we speak with [screenwriter] Peter Straughan and Tomas Alfredson, so yes it’s in development. It did unbelievably well and it didn’t cost hardly anything… But things take time.  Tim is passionate about making sure we do another one.”

Filmen ble både en publikumssuksess, kritikeryndling og prisvinner – så det er ingen overraskelse at de forsøker seg på en til, særlig med tanke på at kildemateriale-forfatter John le Carrés bibliografi inneholder mer enn nok å ta av.

Alfredson er som kjent også i gang med en filmatisering av Brødrene løvehjerte hjemme i Sverige. Hvilke av prosjektene som går i produksjon først, er ennå ikke avklart.