Filmfrelst #435: Kosmorama 2021

Kosmorama 2021: I denne episoden omtaler vi et knippe filmer fra årets festivalprogram, inkludert de amerikanske indiefilmene Shiva Baby og Black Bear, samt dokumentarene Bloody Nose, Empty Pockets og City Hall.

Årets Kosmorama-program vises digitalt, og er etter omstendighetene overraskende sterkt. (Her er våre forslag til fem filmer du bør se fra årets utvalg.) Festivalen kan blant annet skilte med et knippe amerikanske filmer vi har gledet oss til, og noen av disse står i fokus i denne festivalpodkasten. Vi sneier også innom den norske dokumentaren Generasjon Utøya og tipser om ulike titler vi ennå ikke har sett, men har høye forventninger til.

Vi er forbi midtveis i festivalen, så enkelte av filmene på programmet er allerede utgått, eller har kort tid igjen på plattformen, men mange er også tilgjengelige – helt til 28. mars. Se programmet her.

Ved mikrofonene i denne episoden sitter Lars Ole Kristiansen og Pernille Middelthon.

God lytting!