- Montages - https://montages.no -

Montages.no

M. Night Shyamalan bekrefter at en tredje film i Unbreakable-universet er på vei

Av , 27. april 2017 i Ukategorisert

Denne nyhetssaken inneholder spoilere om du ikke har sett Split.

*

Etter noen års ørkenvandring i Hollywood har M. Night Shyamalan [1] reist seg som en fugl føniks med sine to siste filmer The Visit [2] (2015) og Split [3] (2017). Særlig sistnevnte har blitt en forbausende suksess, laget på lavt budsjett med total kunstnerisk kontroll.

Split er en av det inneværende kinoårets store favoritter for oss her i Montages-redaksjonen, som i likhet med de fleste andre reagerte med like deler sjokk og eufori av den mye omtalte tvisten helt til slutt, som avslørte at fortellingen tok plass i samme fiksjonsunivers som Unbreakable [4](2000).

Shyamalan var tidlig ute med å love en tredje film, og i går kunne han bekrefte at dette blir en realitet, med studioet Universal i ryggen. Og ikke bare returnerer James McAvoy [5] som de mange skikkelsene han gestalter i Split (Kevin Wendell Crumb, Patricia, Dennis, Hedwig, Barry, Jade, Orwell, The Beast, Heinrich, Norma); Samuel L. Jackson vil igjen gestalte Elijah Price aka Mr. Glass og Bruce Willis gjentar sin rolle som David Dunn. I tillegg vil Anya Taylor-Joy [6], som imponerte stort i Split, videreutvikle sin rollefigur – en svært gledelig overraskelse.

Det er ennå ikke bestemt hva som er rammene for produksjonen, men Shyamalan vil trolig jobbe med et romsligere budsjett denne gangen – uten å måtte gi avkall på sin visjon.

Premieredatoen for Glass, som blir denne filmens tittel, er allerede satt: 18. januar 2019. Vi gleder oss stort til en siste runde i et tegneserie/superhelt-univers som slår Marvel til pinneved.


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/m-night-shyamalan-bekrefter-at-en-tredje-film-i-unbreakable-universet-er-pa-vei/

Lenker i denne artikkelen:

[1] M. Night Shyamalan: http://montages.no/filmfolk/m-night-shyamalan

[2] The Visit: http://montages.no/film/the-visit/

[3] Split: https://montages.no/film/split/

[4] Unbreakable : http://montages.no/film/unbreakable/

[5] James McAvoy: http://montages.no/filmfolk/james-mcavoy

[6] Anya Taylor-Joy: http://www.imdb.com/name/nm5896355/?ref_=tt_ov_st_sm

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.