- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Tilda Swinton og Dakota Johnson klare for Luca Guadagninos nytolkning av Suspiria

Av , 2. mars 2016 i Ukategorisert

«Witch!» The Playlist [1]melder at ingen ringere enn Tilda Swinton [2] og Dakota Johnson [3] er klare for Luca Guadagnino [4]s nytolkning av Dario Argentos mesterverk Suspiria [5].

Det har i lengre tid vært snakk om en remake av horror-klassikeren fra 1977, og i første omgang [6] tydet mye på at regispakene ville havne i amerikanske David Gordon Greens hender (Pineapple Express). Deretter ble det kjent at italienske Guadagnino, som står bak det Bertolucci-aktige familiedramaet I Am Love [7], skulle bli filmens regissør.

Guadagnino annonserte nylig den gledelige nyheten om at Swinton og Johnson blir å finne på rollelisten (sannsynligvis «erstatter» de henholdsvis Joan Bennett og Jessica Harper), under en Q&A om A Bigger Splash [8]. Her fremkom det også at remaken blir satt til Berlin i 1977, og at den vil være sterkt inspirert av filmene til tyske Rainer Werner Fassbinder. Komponisten John Adams, kjent for sin klassiske musikk, blir et substitutt for Goblin – en tilsynelatende umulig, men mildt sagt spennende oppgave.

Både Swinton og Johnson er for øvrig å se i Guadagninos A Bigger Splash, som har norsk kinopremiere fredag 11. mars. (Lytt til vår podkast om filmen fra Venezia her [9].)

Frem til juni er Johnson oppatt med innspillingen av Fifty Shades Darker og Fifty Shades Freed, så Suspiria vil tidligst gå i opptak til sommeren. Med Guadagnino, Swinton og Johnson ombord, samt Fassbinder som en uttalt inspirasjonskilde, imøteser vi faktisk denne nytolkningen.


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/tilda-swinton-og-dakota-johnson-klare-for-luca-guadagninos-nytolkning-av-suspiria/

Lenker i denne artikkelen:

[1] The Playlist : http://blogs.indiewire.com/theplaylist/luca-guadagnino-says-hell-reunite-with-dakota-johnson-tilda-swinton-for-his-suspiria-remake-20160302

[2] Tilda Swinton: http://montages.no/filmfolk/tilda-swinton/

[3] Dakota Johnson: http://montages.no/?s=Dakota+Johnson

[4] Luca Guadagnino: http://montages.no/filmfolk/luca-guadagnino/

[5] Suspiria: http://montages.no/?s=Suspiria

[6] første omgang: http://blogs.indiewire.com/theplaylist/david-gordon-green-says-suspiria-wouldve-been-operatic-remake-still-happening-but-he-wont-direct-20150624

[7] I Am Love: http://montages.no/film/i-am-love/

[8] A Bigger Splash: http://montages.no/?s=A+Bigger+Splash

[9] her: http://montages.no/2015/09/filmfrelst-191-filmfestivalen-i-venezia-2015/

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.