- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Susanne Sundfør bidrar til soundtracket – hør første spor fra M83s musikk til Tom Cruise-sci-fien Oblivion

Av , 6. mars 2013 i Ukategorisert

At synthpop-bandet M83 [1]s sentrale figur, Anthony Gonzalez, lager musikken til Joseph Kosinski [2] (TRON: Legacy) sin nye sci-fi Oblivion [3], er foreløpig det mest attraktive elementet ved filmen.

Nå er første spor sluppet, og det er en svært hyggelig overraskelse å finne ut i samme slengen, via Rolling Stone [4], at vår egen Susanne Sundfør også er bidragsyter på soundtracket.

Men altså: Tom Cruise spiller hovedrollen i Oblivion, som plottmessig virker som en krysning mellom Wall-E og The Matrix – uten at det er ment som et kompliment til noen av disse; minst av alt Oblivion. Trailerne som er sluppet til nå har ikke skapt noen popkulturelle jordskjelv, og ettersom TRON: Legacy i større grad var en visuell lekkerbisken enn en narrative engasjerende filmopplevelse, sitter vi litt på gjerdet i forhold til Kosinskis potensiale.

Denne saken handler uansett om musikken, og dette første sporet – passende titulert «StarWaves» – lover meget, meget godt for hva vi har i vente fra Gonzalez, M83 og medkomponist Joseph Trapanese sine bidrag til soundtracket som helhet. Hør sporet her:

Norsk premiere på Oblivion er allerede 12. april.


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/susanne-sundfor-bidrar-til-soundtracket-hor-forste-spor-fra-m83s-musikk-til-tom-cruise-sci-fien-oblivion/

Lenker i denne artikkelen:

[1] M83: http://en.wikipedia.org/wiki/M83_(band)

[2] Joseph Kosinski: http://montages.no/filmfolk/joseph-kosinski

[3] Oblivion: http://montages.no/film/oblivion/

[4] Rolling Stone: http://www.rollingstone.com/music/news/m83-conquers-the-silver-screen-in-starwaves-song-premiere-20130306#ixzz2MlsMYuKh

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.