- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Se traileren til Malcolm & Marie, Sam Levinsons Netflix-film med Zendaya & John David Washington

Av , 9. januar 2021 i Ukategorisert

Euphoria [1]-skaper Sam Levinson [2] har samarbeidet med Zendaya [3] og John David Washington [4] om spillefilmen Malcolm & Marie [5] i løpet av koronatiden. Nå er premieren like rundt hjørnet, og man får et godt inntrykk av resultatet i denne ferske traileren.

Malcolm & Marie er intimt relasjonsdrama med kun to rollefigurer. Filmen skutt på 35mm, i svart-hvitt, av den ungarske mesterfotografen Marcell Rév [6], som tillegg til å ha gjort seg bemerket med Levinsons Assassination Nation (2018) og Euphoria har arbeidet tett med sin landsmann Kornél Mundruczó [7] i filmer som Revolten (2013) og Jupiters måne (2017).

Netflix kjøpte Malcolm & Marie for 30 millioner dollar i fjor høst, og dette signaliserte at strømmetjenesten har tro på at prosjektet kan sikre dem prestisje. Jamfør de nye Oscar-reglene [8] er filmer som har premiere frem til og med 28. februar med i konkurransen om prisene, så dette betyr at premieren er godt timet med tanke på det som kommer til å bli tidenes underligste og potensielt mest overraskende Oscar-sesong. Ifølge sikre kilder er Zendayas rolleprestasjon så imponerende at den kan bli en late front runner i racet.

Traileren nedenfor gir inntrykk av et lavmælt og følsomt kammerspill der verken manuset eller skuespillernes fakter henfaller til melodrama. Det fotografiske uttrykket minner om Woody Allen [9]s eksperimenter med svart-hvitt, i samarbeid med fotografer som Gordon Willis, Carlo Di Palma og Sven Nykvist. En stil også Noah Baumbach [10] og Sam Levy la seg tett opp mot i Frances Ha [11]. Apropos Baumbach, så har Malcolm & Marie tidligere blitt sammenlignet med hans Marriage Story [12] (2019).

Malcolm & Marie får premiere direkte på Netflix 5. februar.


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/se-traileren-til-malcolm-marie-euphoria-skaper-sam-levinsons-netflix-film-med-zendaya-john-david-washington/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Euphoria: https://www.imdb.com/title/tt8772296/?ref_=nv_sr_srsg_0

[2] Sam Levinson: https://www.imdb.com/name/nm0506094/?ref_=nv_sr_srsg_0

[3] Zendaya: https://www.imdb.com/name/nm3918035/?ref_=tt_ov_st_sm

[4] John David Washington: https://montages.no/filmfolk/john-david-washington

[5] Malcolm & Marie: https://www.imdb.com/title/tt12676326/?ref_=nv_sr_srsg_0

[6] Marcell Rév: https://montages.no/filmfolk/marcell-rev

[7] Kornél Mundruczó: https://montages.no/filmfolk/kornel-mundruczo

[8] de nye Oscar-reglene: https://montages.no/nyheter/oscar-og-bafta-utdelingene-utsettes-til-april-neste-ar/?fbclid=IwAR21tz6tU-4i3YsgO9uEnjEAY5NbMa-o5pizmgf9wLobfJCwsW6QSgTCkzQ

[9] Woody Allen: https://montages.no/filmfolk/woody-allen

[10] Noah Baumbach: https://montages.no/filmfolk/noah-baumbach

[11] Frances Ha: https://montages.no/film/frances-ha/

[12] Marriage Story: https://montages.no/film/marriage-story/

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.