- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Se Spike Jonzes live-musikkvideo for Arcade Fires Afterlife med Greta Gerwig

Av , 4. november 2013 i Ukategorisert

Under gårsdagens avdukning av YouTube Music Awards [1] stod Spike Jonze [2], Arcade Fire [3] og Greta Gerwig [4] for et kreativt bidrag, i form av en pulserende og nydelig live-musikkvideo til låta «Afterlife».  

Regissør Spike Jonze har tidligere samarbeidet med Montreal-bandet på en kortfilm til deres forrige album The Suburbs (få en smakebit på resultatet her [5]). Undertegnede, som har fulgt både bandet og regissøren med begeistring, var ikke spesielt imponert over resultatet den gang, men stiller seg langt mer positiv til dette nye samarbeidet.

Greta Gerwig, som nylig var aktuell i Noah Baumbach [6]s Frances Ha [7], spiller hovedrollen i musikkvideoen, og viderefører den sårbare og naive utstrålingen hun mestret så godt i Baumbachs film.

Resultatet har blitt en energisk og sårbar feel good-musikkvideo, som i aller høyeste grad kler bandets indiepop-pregede lydbilde. Bandet er i disse dager aktuelle med sitt fjerde studioalbum, Reflektor. Se musikkvideoen til «Afterlife» under.  


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/se-spike-jonzes-live-musikkvideo-for-arcade-fires-afterlife-med-greta-gerwig/

Lenker i denne artikkelen:

[1] YouTube Music Awards: http://www.youtube.com/user/YouTube

[2] Spike Jonze: http://montages.no/filmfolk/Spike%20Jonze/

[3] Arcade Fire: http://arcadefire.com/reflektorpreorder/eu/

[4] Greta Gerwig: http://montages.no/filmfolk/Greta%20Gerwig/

[5] her: http://vimeo.com/25212727

[6] Noah Baumbach: http://montages.no/filmfolk/Noah%20Baumbach/

[7] Frances Ha: http://montages.no/film/frances-ha/

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.