- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Se Kate Winslets overbevisende audition til Titanic

Av , 11. september 2012 i Ukategorisert

I disse dager lanseres James Camerons mesterverk Titanic [1] på Blu-ray, og i den forbindelse har det fremkommet nye bakomklipp fra produksjonen til utgivelsens bonusmateriale – blant annet hele Kate Winslet [2]s screen test for hovedrollen.

Etter innsatsen i Titanic, og som følge filmens overveldende suksess, ble Winslet ikke overraskende verdensstjerne over natten, og i løpet av de femten årene som har gått siden da har hun befestet seg som sin generasjons ledende filmskuespiller – betimelig nok berømmet med en Oscar-pris i 2009 for sin rolle i The Reader. Men på tross av at hun var godt kjent og etablert som et ungt talent før Titanic – med minneverdige prestasjoner i bl.a. Sorte engler av Peter Jackson og Fornuft og følelser av Ang Lee – var det i rollen som overklassejenta Rose DeWitt Bukater ombord på Titanic at hun for alvor kom til sin rett.

Scenen fra Titanic-manuset som ble filmet som en screen test av Kate Winslet i casting-prosessen, har morsomt nok skuespilleren Jeremy Sisto i rollen som Jack Dawson (senere som kjent bragt til liv av Leonardo DiCaprio i filmen). Men det er Winslet som stråler her, og det er ikke vanskelig å se at Cameron hadde funnet rett skuespiller for jobben:


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/se-kate-winslets-overbevisende-audition-til-titanic/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Titanic: http://montages.no/film/titanic/

[2] Kate Winslet: http://montages.no/filmfolk/kate-winslet/

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.