- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Ny trailer for Martin Scorseses etterlengtede The Irishman

Av , 26. september 2019 i Ukategorisert

Fredag har Martin Scorsese [1]s gangster-epos The Irishman [2] premiere på New York Film Festival. Nå er en ny trailer til filmen sluppet, som også viser mer av den mye omtalte VFX-aldringsprosessen til Robert De Niro [3].

Det er ikke bare De Niro, men også Al Pacino [4] og Joe Pesci [5], som gjennom de nyskapende, digitale teknikkene blir gjort yngre i filmen. Men i den nye traileren ligger fokuset på nevnte De Niro – hovedkarakteren Frank Sheeran i The Irishman.

Netflix har også sluppet fire bilder som eksempler på resultatet av det svindyre digitaliseringsarbeidet, som har bidratt sterkt til at Scorseses nye epos har endt opp med et budsjett på rundt 160 millioner dollar (regissørenes dyreste film noensinne).

Døm selv: er bildene urovekkende for The Irishmans visuelle stil eller blir dette grensesprengende underholdning – og ikke minst en ny Scorsese-klassiker? Svaret kommer når filmen slippes på Netflix 27. november, eventuelt før, hvis en norsk distributør sørger for kinolansering.

"The Irishman""The Irishman""The Irishman"


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/se-den-forste-traileren-for-martin-scorseses-etterlengtede-the-irishman/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Martin Scorsese: https://montages.no/filmfolk/martin-scorsese

[2] The Irishman: https://montages.no/film/the-irishman/

[3] Robert De Niro: https://montages.no/filmfolk/robert-de-niro

[4] Al Pacino: https://montages.no/filmfolk/al-pacino

[5] Joe Pesci: https://www.imdb.com/name/nm0000582

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.