- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Se traileren og plakaten til den svenske Cannes-vinneren Grensen

Av , 14. september 2018 i Ukategorisert

Montages’ utsendte var enige om at den danske regissøren Ali Abbasi [1]s svenske film Grensen [2] («Gräns») var en av de beste vi så under årets Cannes-festival.

Denne adaptasjonen av La den rette komme inn [3]-forfatter John Ajvide Lindqvist [4]s novelle tok vel fortjent med seg hovedprisen for beste film i den offisielle sideseksjonen Un Certain Regard, og ble raskt sikret kinodistribusjon her hjemme (Another World Entertaintment).

Grensen får premiere allerede 19. oktober, og i den anledning har det nå blitt sluppet en norsk trailer og plakat til filmen. Snutten nedenfor gir definitivt et godt inntrykk av hva man har i vente, uten å avsløre for mye. (Når det er sagt, er det optimalt å møte Grensen uten å vite noe som helst.) Filmen er en styggvakker raring som lukter mose og jord – stemningen er til å ta og føle på.

Plakaten kan minne om PR-materialet til Lars von Triers Antichrist [5] (2009), men bortsett fra naturmotivene har filmene svært lite til felles.

*

*

[6]


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/se-den-ferske-traileren-og-plakaten-til-den-svenske-cannes-vinneren-grensen-em/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Ali Abbasi: https://montages.no/filmfolk/ali-abbasi

[2] Grensen: https://montages.no/film/grensen/

[3] La den rette komme inn: http://montages.no/film/la-den-rette-komme-inn/

[4] John Ajvide Lindqvist: http://montages.no/filmfolk/john-ajvide-lindqvist

[5] Antichrist: http://montages.no/film/antichrist/

[6] Image: http://montages.no/nyheter/se-den-ferske-traileren-og-plakaten-til-den-svenske-cannes-vinneren-grensen-em/cannes-5/

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.