- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Rykende fersk trailer til Kick-Ass 2

Av , 13. mars 2013 i Ukategorisert

Etter mange utsettelser, fikk oppfølgeren til den fremragende og for mange provoserende tegneserie-adaptasjonen Kick-Ass [1] (2010) endelig grønt lys. Her kommer første smakebit, i form av en såkalt Red Band-trailer.

Det ble tidlig klart at originalens regissør, Matthew Vaughn [2], ikke kom til å ta på seg regiansvaret for Kick-Ass 2 [3], og mange har rynket på nesten over at den relativt umeritterte – og etter sigende ikke spesielt lovende – regissøren Jeff Wadlow ble hans erstatter. Har Wadlow fingerspissfølelsen som skal til for å få dette merkelige fiksjonsuniverset til å fungere på lerretet?

Dessverre ser dette på mange måter ut som en typisk oppfølger, uten sjarmen, hjernen eller hjertevarmen som gjorde 2010-filmen uforglemmelig. Underholdende blir det nok uansett, for alle rollefigurene som overlevde første runde er tilbake, men det er vanskelig å få grep om noen egentlig konflikt her. Snarere gir traileren til Kick-Ass 2 inntrykk av at filmen spiller på motiver fansen satt pris i første omgang, presentert i en mer hysterisk, men mindre sofistikert drakt. Rent visuelt er dette skuffende forutsigbart og flatt (den «direkte på video»-aktige looken får en nesten til å tro at budsjettet er lavere denne gangen), men Jim Carrey [4] ser i det minste ut som et forfriskende tilskudd. Uansett: lite hadde gledet oss mer enn en god oppfølger, så vi er håpefulle frem til det motsatte er bevist.

Kick-Ass 2 antas å ha norsk kinopremiere på sensommeren.

Get More:
Movie Trailers [5], Movies Blog [6]


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/rykende-fersk-trailer-til-kick-ass-2/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Kick-Ass: http://montages.no/film/kick-ass/

[2] Matthew Vaughn: http://montages.no/filmfolk/matthew-vaughn

[3] Kick-Ass 2: http://montages.no/film/kick-ass-2/

[4] Jim Carrey: http://montages.no/filmfolk/jim-carrey

[5] Movie Trailers: http://www.mtv.com/movies/trailer_park/

[6] Movies Blog: http://moviesblog.mtv.com/

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.