- Montages - https://montages.no -

Montages.no

Nytt om Hobbiten: En uventet reise – Extended Edition

Av , 26. juni 2013 i Ukategorisert

Ikke overraskende blir Hobbiten-filmene, slik som Ringenes herre-filmene, utgitt i forlengede versjoner på DVD og Blu-ray. I den kommende utgaven av filmmagasinet Empire [1], som lanseres førstkommende torsdag, forteller Peter Jackson [2] og medforfatter Philippa Boyens [3] om hva vi kan vente oss mer av i Hobbiten: En uventet reise – Extended Edition.

Ifølge Jackson og Boyens får vi se mer konflikt mellom dverger og alver i Kløvendal-sekvensen (Rivendell), en lengre åpningssekvens i Hobbitun hvor også hobbitfolket vil få mer oppmerksomhet, samt en sang fra tussekongen (The Goblin King).

I tillegg røper de at Hobbiten: En uventet reise – Extended Edition vil inneholde enkelte handlingstråder som ikke var med i kinoversjonen, men som vil plukkes opp i Hobbiten: Smaugs ødemark. Her nevner Jackson blant annet Girion [4], som fra Tolkiens univers var Dals (Dales) siste fyrste før Smaug satte byen i flammer.

Hobbiten: En uventet reiseExtended Edition anslås å komme på DVD og Blu-ray en måneds tid før premieren på Hobbiten: Smaugs ødemark, som blir å se på norske kinoer fra 11. desember. 


Artikkel skrevet ut fra Montages: https://montages.no

Lenke til artikkel: https://montages.no/nyheter/nytt-om-hobbiten-en-uventet-reise-extended-edition/

Lenker i denne artikkelen:

[1] Empire: http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=37919

[2] Peter Jackson: http://montages.no/filmfolk/Peter%20Jackson/

[3] Philippa Boyens: http://montages.no/filmfolk/philippa-boyens

[4] Girion: http://lotr.wikia.com/wiki/Girion

Copyright © 2009 Montages.no. All rights reserved.